Search
Close this search box.

Verwarming-stoomketels glastuinbouw​

stoomketel.nl

Bouwt, verkoopt, verhuurt en onderhoudt industriële en tuinbouwketels

Verwarming-stoomketels glastuinbouw

Ontdek de hoogwaardige gereviseerde verwarming/stoomketels bij Agricon Horty Projects B.V. Met een uitgebreide voorraad van zowel lage als hogedruk stoomketels bieden wij u de perfecte oplossing voor de tuinbouw en industriële behoeften. Onze gereviseerde ketels zijn nauwelijks te onderscheiden van nieuw en worden verkocht met een volledige garantie, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op hun bedrijfszekerheid.

Elke ketel wordt eventueel compleet geleverd met een gas- of oliebrander en voldoet aan de laatste milieueisen, waardoor u niet alleen profiteert van efficiënte verwarming /stoomketels maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Bij Agricon Horty Projects B.V. streven we naar perfectie in kwaliteit en service, zodat u kunt vertrouwen op een betrouwbare en duurzame verwarmingsoplossing voor uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze gereviseerde stoomketels en hoe ze kunnen voldoen aan uw specifieke vereisten. We staan klaar om u te helpen bij het vinden van de ideale oplossing voor uw verwarmingsbehoeften.

Tuinbouwketels gas/ olie 7000 kW

Hogedruk stoomketel (tuinbouw) 12 bar capp. 5800 kW 6000 kg/hr. stoom

Nieuwbouwketels

Mobiele olie gestookte LD stoomketels